Over ons

Linkerbaan specialiseert zich in datgene waar autoliefhebbers voor omkijken

Linkerbaan iets speciaals

Over Linkerbaan

Welkom bij Linkerbaan, de bestemming in Zwolle voor liefhebbers van exclusieve en premium auto's. Opgericht door Daan Smit, een gepassioneerde autoliefhebber, belichaamt Linkerbaan een unieke filosofie in de autowereld. Wij richten ons niet op het alledaagse, maar juist op het bijzondere. Bij ons vind je geen standaardmodellen, maar een zorgvuldig geselecteerd aanbod van auto's die uitblinken in luxe, prestatie en stijl.

Linkerbaan premium
Linkerbaan Daan

Over Daan

Daan Smit is mijn naam en auto’s zijn mijn passie. Daarom ben ik in het voorjaar van 2017 begonnen met Linkerbaan, een autobedrijf gespecialiseerd in exclusieve MINI’s. Geen standaardmodellen, maar bijzondere uitvoeringen met veel opties en gave configuraties. Saaie auto’s, daar ben ik allergisch voor.

Onze kernwoorden

Ontzorgen
Die passie deel ik gelukkig met veel anderen. Mijn klanten komen uit het hele land. Ze zoeken juist dat ene model, in die en die uitvoering. Daar maken ze graag een dagje voor vrij. Ik help hen daarbij. Met de juiste auto, maar ook door te ontzorgen met behulp van de partners om mij heen. Met bijvoorbeeld een zoekopdracht, de import, schadereparaties, onderhoud, verzekeringen en financiering.
No nonsense
Ook die hulp is niet standaard. Ik ben geen snelle autoverkoper die werkt volgens het standaardrecept. Ik gedij het best in een informele sfeer. Dat merk je ook bij mij in de zaak. Dat is geen klassieke showroom, meer een loft met een mooie loungehoek en een rustiek barretje. Een goede kop espresso of cappuccino erbij, een biertje of iets fris, maar verder zonder al teveel opsmuk. No nonsense. Down to earth. Transparant. Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe.
Waarom kiezen voor Linkerbaan

Linkerbaan logospecialiseert zich in datgene waar autoliefhebbers voor omkijken

Welkom bij Linkerbaan, de bestemming in Zwolle voor liefhebbers van exclusieve en premium auto's. Opgericht door Daan Smit, een gepassioneerde autoliefhebber, belichaamt Linkerbaan een unieke filosofie in de autowereld. Wij richten ons niet op het alledaagse, maar juist op het bijzondere.

9.7

254 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10.

Linkerbaan sfeer gevarieert aanbod
De advertenties op Autoscout deden het al vermoeden: Linkerbaan doet hun naam eer aan en is een bedrijf dat hoort in het ‘linker rijtje’ wat ons betreft. Niet alleen qua service, maar ook qua klantgerichtheid, vertrouwen en het nakomen van afspraken. Super!
Margreet
Al een tijd op zoek naar DE mini en bij Linkerbaan hebben we ‘m gevonden. Bij Daan voelde het gelijk goed en de keuze was snel gemaakt. Daan nam alle tijd en vijf dagen na de proefrit reden we naar huis met onze droom auto en een heerlijke taart. Daan bedankt!
Marianne
Afgelopen week, een hele mooie MINI Cooper Countryman gekocht met vele opties. Linkerbaan heeft prachtige MINI occasions die aantrekkelijk zijn geprijsd. Daan heeft ons prima geholpen en de service is prima. Een uitstekend adres voor mooie MINI occasions met full options en een prettige dienstverlening die zich positief onderscheid vergeleken met de traditionele auto verkopers.
Hanko
Onlangs onze eerste Mini hier gekocht. Vanaf het allereerste contact tot aan de aflevering een goed gevoel aan overgehouden. Zelfs een paar dagen later nog even een appje of alles nog naar wens was. Geen gladde verkooppraatjes, vriendelijk en doen wat je zegt. Daan bedankt!
Marcel